Een Beetje Overdreven

04/03/2021 | Talks & Interviews

In deze video tonen Sofie en Jan hoe je een Phone Lock Box maakt met de MicroBit. Dankzij die uitvinding kan Jan af en toe ontsnappen aan zijn kangoeroe-video-verslaving.


Sofie en Jan brengen het luxueuze gevoel van een chique hotel in hun eigen tuin met dit beestig coole insectenhotel.

Sofie en Jan brengen maken komaf met hoofdtelefoons die in de knoop geraken.Terwijl Jan De Coster met Slightly Overdone al heel wat aandacht kreeg in het buitenland, van Mexico tot Moscow, zijn er nog heel wat mensen in Vlaanderen en Nederland die nog niet zo vertrouwd waren met zijn projecten. Daarbij komt dat zijn kinderen al een tijdje staan te springen om hun projecten aan de wereld te tonen. Daarom hebben ze het project “Een Beetje Overdreven” gestart, als nederlandstalig kanaal voor de Slightly Overdone projecten en lifestyle. Veel plezier!

“Een Beetje Overdreven” is a Slightly Overdone channel for the younger and dutch speaking audience.

Bee-style